Odgovori na pitanja za Q&A !

20.12.15

Trebalo mi je vremena da odgovorim na sva vaša pitanja. Ne mogu reći da ih je bilo malo, ali nije ih bilo toliko koliko sam ja očekivala da će biti.
Odlučila sam da, pošto je ovo moj prvi Q&A, odgovorim da baš sva vaša pitanja, ne obazirući se na to da li se ona ponavljaju. Zato, ako naiđete na neko isto pitanje, nemojte se čuditi, jer nisam stigla sve da ih selektujem.
Moram vas pohvaliti, jer ima raznolikih pitanja, na koje jedva čekam da odgovorim. Da ne bih više dužila ... uživajte čitajući!1. Omiljene jutjuberke?
- Jako volim Mariju Žeželj i Janu Dačović, mada mi ni Andrea nije loša. Ipak, Yasser je na prvom mjestu! :)

2. Omiljene blogerke?
- Ovo je jako teško pitanje. Odmah da vam kažem. Ja, Kaća, Milica i Anja smo onako u jednoj maloj grupici (nešto kao što su Marija, Jana, Andrea i Ruža), iako se ne poznajem sa njima uživo. One su mi jedne od najboljih blogerki i najvećih uzora (svaka na svoj način), pa su mi isto tako i omiljene. Ne smijem zaboraviti ni divnu Andrijanu, jer mi je ona definitivno najveća inspiracija i najomiljenija blogerka! 

3. Knjiga koju bi svima preporučila?
Još nisam pročitala Onlajn devojku, ali ću je nadam se pročitati u toku zimskog raspusta. I prije nego što je pročitam, preporučujem vam je, iz razloga što je svi mnogo hvale. Pored nje, tu je i knjiga Liz Elves, koja se zove Princeza iz Pariza. Puna je modnih, beauty i lifestyle savjeta nakon svakog poglavlja, pa mi se baš zbog toga i dopada.

4. Zasto si resila da otvoris blog?
- Ja na početku blog uopšte nisam doživljavala ovako kao sada. Ne bih znala kako tačno to da vam objasnim. Znate ono kao kada pronađete neki predmet, a namjena mu je potpuno drugačija od one koju ste zamislili? Ja sam oduvijek imala želju da otvorim sajt (još kao mala, baš mala.. znam, uvijek sam imala neke sulude ideje sa 7-8 godina, i bila sam mnogo naprednija od svojih vršnjaka. I sada sam), pa mi je drug (godinu stariji) rekao za blogger. Ja sam otvorila blog i počela da postujem neke gluposti. Tada sam otkrila nekoliko teenage blogova i bloggerki iz Srbije, i shvatila šta je to zapravo. Iako ovaj blog postoji još od 2014, ja na njemu ozbiljno radim od marta ove godine.

5. Kako su tvoji roditelji reagovali na to?
- Vjerovali ili ne, ja im uopšte nisam govorila za to. Ali su ipak otkrili. Ja sam to nekako krila, od straha da će mi zabraniti, ili ne znam šta već. Vjerovatno, da sam ih pitala prije no sam otvorila blog, ne bi mi dozvolili. A sada evo priče kako su saznali: 
Ljetos, kada je mamina kuma bila na ljetovanju u našem gradu, ja sam njenoj ćerki rekla za moj blog. Ona je ispričala maminoj kumi, pa je mamina kuma pričala mojoj mami kako ona to čita, itd. Mama mi je nakon toga rekla: 'Ođe svi čitaju tvoj blog, jedino ja ne.' Tada sam ja imala nekih 50 čitalaca, pa sam se vadila na to kako sam joj htjela reći kada budem skupila 100. Uglavnom, to je dobro prihvatila, a onda kada su počele saradnje, još više me je podržala.

6. Koje su 3 tvoje omiljene serije i 3 filma?
- Serije: Jessie, Liv&Maddy, Victorious / Filmovi: Maleficent, Descendants, Putovanje u središte Zemlje

7. Omiljeni blogovi i blogeri/blogerke?
- Pogledaj pitanje broj 2.

8. Sta najcesce radis kada ti je dosadno?
- Pišem postove, fotografišem, švrljam instagramom, radim ono što volim...

9. Kada odrastes sta bi volela da postanes?
- Jako bih voljela da počem da se bavim YouTube-om, pa bih isto tako voljela da se bavim time i blogovanjem. Uz to bi išao neki fakultet za videomontažu, web dizajn ili nešto slično. Pored tih stvari, pjevala bih naravno, ali bih voljela i da imam sopstvenu knjižaru. :)

10. Da moras da odes na trogodisnje putovanje sta bi bila stvar nez koje nikako ne bi otisla?
- Hrana, naravno. Ali kada bi mi te osnovne stvari bile obezbijeđene, onda vjerovatno telefon. Ali tada se moj mozak sjetio, da, bez punjača telefon ne stoji dugo uključen. Eh..

11. Od kada si pocela da blogujes, pa sve do sada, da li si promenila misljenje o blogovanju? Tj. prvo si mislila da je tako i tako, a oa si shvatila da je ustvari drugacije. Ako jesi , pojasni nam to malo.
- Mislim da ćete djelimični odgovor na ovo pitanje pronaći u odgovoru na pitanje br. 4, svakako ne bih znala kako drugačije da vam pojasnim.

12. Ko je tvoja najveca podrska u svim averama zivota?
- Svi me stvarno podržavaju u svemu (dobro, ne baš svi), ali ja nikada nisam zadovoljna sa tim. Ipak ste vi moja NAJVEĆA PODRŠKA. ♥

13. Sta je ono sto te cini istrajnom u blogovanju?
- Ne znam kako bih najbolje odgovorila na ovo pitanje. Moje raspoloženje, ideje, kreativnost, dolaze od gledanja videa na youtube-u... Kada vidim one divne američke youtuberke, njihove sobe, videe, stolove i sve ostalo, jednostavno se potpuno drugačije osjećam. Želim da budem isto kao i one jednog dana, da ostali ljudi osjećaju ono što i ja dok ih gledam.

14. Imas li kucnog ljubimca? Ako imas pokazi nam sliku.
- Nemam, nažalost. :(

15. Jesi li ljubitelj fotografije?
- Naravno da jesam!

16. Omiljeni mesec/i u godini?
- Volim april, jer mi je tada rođendan, ali najviše volim decembar (ako je to mjesec pismenih i kontrolnih) zbog praznika i te praznične atmosfere. 

17. Da li voliš da čitaš i koja je tvoja omiljena knjiga?
- Mnogo volim da crtam, a omiljenu knjigu neću odavati dok ne pročitam Onlajn devojku.

18. Omiljeni filmovi?
- Pogledaj pitanje br.6.

19. Šta najviše voliš u vezi bloga i blogovanja?
- To što možeš da se izraziš kako želiš, što imaš slobodu i što neko može da vidi šta ti zapravo radiš, osjećaš i voliš. Blogovanje je odlična zanimacija, i hobi!

20. Koji je tvoj cilj u vezi bloga tokom naredne godine?
- Pošto sam evo ove godine sakupila skoro 200 čitalaca (a nadam se da ću ih i skupiti do kraja godine), možda bi moj cilj za sljedeću godinu bio 400 čitalaca. možda je previše, ali nadam se da ću uspjeti. Takođe, postoji tu još mnogo drugih stvari, naravno, ali ću vam jednom napisati poseban post o tome, kada tačno budem znala šta želim.

21. Šta planiraš da upišeš nakon osnovne škole?
- Ljudi, ja ne planiram ništa. Jednostavno mi se ne dopada gimnazija u mom gradu, a roditelji mi ne daju da odem bilo gdje van njega. Pored toga, moja najveća želja je da upišem Artimediu, iako znam da je to nemoguće. :(

22. Kada će tvoj prvi giveaway?
- Nisam sigurna. Stalno planiram nešto, ali imam veliki problem oko toga. Većina (tj. 90%) mojih čitalaca je iz Srbije, Bosne i Hrvatske. Ima tu i tamo nekih iz inostranstva, a svega 3-4 su iz Crne Gore. Poštarina za susjedne zemlje je ogromna, tako da čekam pravi trenutak za giveaway. Čim bude nešto, ja vam govorim naravno... Nadam se da razumijete, ipak sam ja dvanaestogodišnjakinja. 

23. Omljena serija?
- Pogledaj pitanje br. 6.

24. Gledaš li nickelodeon i Disney Channel ?
- Da, naravno.

25. Da li bi volela postati youtuberka?
- Više od svega, ali ipak čekam pravo vrijeme. obavezno vam pišem post i o ovome!

26. Koji će ti biti cilj u 2016?
- Imam dosta ciljeva, ali nijedan određen. Već sam rekla da mi je cilj na blogu 400 čitalaca, a ovako u životu...ne znam.. Ima ih puno. Ali, eto, želim da postanem još uspješnija u svemu što radim, i da naučim nešto novo, naravno.

27. Ko ti je bolji Mateja ili Igor?
- Ne znam otkuda odjednom ovo pitanje, ali nema veze. Tokom takmičenja više sam voljela Igora, a mislim da je tako i sada.

28. Šta misliš ko je zabavniji od njih dvojice?
- Dok smo bili sa njima na polufinalu za Čaroliju, interesantniji i zanimljiviji mi je bio igor.. Nekako je više pričao s nama od Mateje, i stalno nas je zasmijavao.

29. Da li bi volela da otputujes u svemir?
- Naravo da bi. Mada mislim da bih umrla od straha. Tako da...

30. Da mozes samo jednu jedinu osobu da zadrzis u svom zivotu, ko bi to bio?
- Sad mi dođe da odem i vidim ko mi je postavio ovo pitanje, jer ja ne odgovaram na njega. 

31. Najlepsa uspomena sa bloga?
- Zaista ne razumijem pitanje. Pojasnite, pa ću naknadno odgovoriti.

32. Šta očekuješ od 2016.?
- Očekujem da bude još bolja od ove. Ne znam šta bih još dodala?

33. Da li pomažeš oko kućnih poslova?
- To je nešto što najviše mrzim, ali da.

34. Šta je tvoj cilj kada se govori o blogo-vanju?
- Pogledaj pitanje br. 20.

35.  Kada bi mogla da promenis ime kako bi se zvala?
- Ime Sara mi se najviše dopada.

36. Da li bi zelela da se bavis blogovanjem i kad porastes?
- Da, svakako. 

37. Grad iz snova?
- London, Los Angeles...

38. Gde pravis baner za blog, i gde pronalazis pozadine?
- Ovo pitanje, kao i mnogo sličnih vezanih za moje uređivanje slika, dizajna, banera itd baš često mi postavljate. Banere i sve slike uređujem preko PHOTO SCAPE-A, a pozadine pronalazim gdje stignem. Najbolje su na we heart it-u!

39. Kakav si djak?
- Skroz odličan.

40. Omiljena boja laka?
- Bijela.

41. Omiljeni film?
- Pogledaj pitanje br. 6.

42. Omiljeno godišnje doba?
- Zima.

43. Omiljena boja?
- Tirkizna...

44. Sa kojom pjevačicom/pjevačem bi voljela imati koncert?
- Stvarno jako teško pitanje. Možda sa Adele, i Selenom Gomez.

45. Imaš li simpatiju?
- Nažalost, moram reći da. Ubuduće ću zabranjivati ovakva pitanja. xd

46. Nike ili adidas?
- Možda malo više Nike, iako Adidas po meni ima bolji kvalitet.

47. Da li ćeš praviti post study tipa?
- Ako sam ja dobro shvatila pitanje, evo odgovora... već sam pravila takve postove, ali ako ih želite još...

48. Da li bi voljela da napraviš YouTube kanal?
- Već rekoh - DA! DA! DA!

49. Da li ćeš nastaviti da pišeš blog?
- Hoće, naravno.

50. Omiljene blogerke (5)?
- Već sam rekla, ali evo opet: Milica (Style On First Place), Kaća (Fashionholic Yeahh), Anja (Anja's World), Andrijana (Kapege)... Ne znam ko je 5.

51. Omiljene youtuberke (5)?
- YoutubeR - Yasserstain, Marija Žeželj, Jana Dačović, My Life As Eva i LaurDIY.

52. Omiljena knjiga?
- Pogledaj pitanje br. 3.

53. Omiljen proizvod za usne?
- Nivea Lip Butter Raspberry Rose.

54. Gledaš li Janu Dačović?
- Gledam, naravno.

55. Omiljen miris mirišljavih sveća?
- Već sam vam ranije govorila da ja definitivno kod nas ne mogu pronaći neku svijeću koja stvarno dobro miriše. Tako da...

56. Da li si kreativac? Ako jesi, pokaži nekoliko DIYeva!
- Mogla bih reći da jesam... Trenutno vam ne mogu pokazati ni jedan.

57. Omiljena pesma?
- Meni se ta omiljena pjesma stalno mijenja, ako shvatate o čemu vam govorim. Zato mi je trenutno omiljena Sam Smith - Writting's On The Wall :)

58. Omiljen film?
- Ovo je ja mislim najčešće postavljeno pitanje, haha. Pogledaj pitanje br. 6.

59. Koju pesmu si pevala na audiciji?
- Volite li Baha.

60. Kako si se osećala dok si pevala na bini ispred publike?
- Pa mogu reći da sam navikla na to još od ranije, tako da mi nije bio neki problem. Nisam baš slobodna na sceni, ali nije da imam neku tremu...

61. Koji predmet u školi ti je najteži i zašto?
- Nije da mi je najteži, ali nikako ne volim istoriju i geografiju.

62. Da li si nekada dobila jedinicu?
- Samo jedmon na jednoj vježbi u muzičkoj školi. U osnovnoj nikada nisam dobila ispod 3.

63. Da li ćeš se baviti blogovanjem i za 10 godina?
- Stvarno se nadam.

64. Zašto si odlučila da otvoriš blog?
- Pogledaj pitanje br. 4.

65. Da li umeš da sviraš neki instrument?
- Nisam neki profesionalac, ali znam da sviram klavir.

66. Da li bi možda otvorila jutjub kanal, ako da, kako bi ga nazvala?
- Po 100.-ti put: DA! DA! DA! Iskreno, mislim da bi se zvao po mom imenu, ili 'Ina'. Tako me inaće Kaća, Milica i Anja zovu.

67. Mnoge blogerke čitaoce vide samo kao broj. Kakvo je tvoje mišljenje o njihovom stavu?
- Mislim da to ne treba tako gledati. Ipak su čitaoci (oni pravi) - čitaoci. A to su oni koji stalno čitaju postove, komentarišu itd. Meni to mnogo više znači od toga što ću vidjeti broj više u uglu za čitaoce. Meni treba ono vaše stvarno mišljenje, da vi stalno posjećujete blog, a ne da se samo učlanite i to je to. 

68. Koja ti je trenutno omiljena pesma?
- Rekla sam već: Sam Smith - Writting's On The Wall.

69. Koju ćeš srednju školu upisati i zašto baš nju biraš?
- Pogledaj pitanje br. 21.

70. Da li pričaš neki strani jezik?
- Ne znam ga skroz na skroz, ali bih mogla reći da znam engleski.

71. Jesi li nekada bila na televiziji?
- Jesam, mnogo puta.

72. Na kom programu edituješ slike?  
- Na PhotoScape-u. 

73. Koje ti nauke bolje idu - društvene ili prirodne?
- Društvene nauke mrzim, a prirodne nekako volim. :)

74. Da li si zadovoljna radom na svom blogu?
- Jesam, ali ne u potpunosti. uvijek ima nešto da se doradi, nikada nije sve savršeno.

75. Kada bi mogla da promeniš nešto na svom blogu šta bi to bilo(mislim ono što je bilo pre šta bi tu promenila)?
- Pa vjerovatno kvalitet postova, mada i ime bloga, jer mi se ovo baš i ne dopada.

76. Sta najvise volis da radis u slobodno vreme?
- Pogledaj pitanje br. 8.

77. Grad snova?
- Los Angeles, London...

78. Omiljeni film?
- Pogledaj pitanje br. 6.

79. Omiljena serija?
- Pogledaj pitanje br. 6.

80. Da li svoj život sada možeš zamisliti bez bloga?
- Iskreno, mogu. Nisam ja sad neki zaluđenik za blog i blogovanje, a i tako volim to da radim.

81. Kako je ovo cijelo blogovanje promijenilo tvoj život i da li je to bilo na bolje ili na gore?
- Na bolje sigurno, jer sam naučila mnogo bolje da se izražavam, pišem itd. Mnogo bolje (kao što već rekoh) pišem sastave, priče i neke zadatke za školu, a pored toga naučila sam mnogo mnogo stvari... Kada bih ih sve nabrajala, ne znam da li bih sve obuhvatila.

82. Vjeruješ li da postoje stvari ili bića koje čovjek ne može vidjeti ali ipak su tu?
- Vjerovali ili ne, vjerujem. (Znam: No comment.)

83. Po tvom mišljenju, da li je veći procenat nepravde ili pravde na svijetu i izloži primjer?
- Nepravde! JA SAM NAJVEĆI BORAC ZA PRAVDU, VJERUJTE MI. Neću ilagati primjer, jer teško da ću se zaustaviti kada počnem.

84. Tvoje 3 vrline i 3 mane?
- Mane: tvrdoglava, lijena, radoznala / Vrline: Uporna, kreativna, ide mi dobro 'sve što uzmem pod ruke'.

85. Da li bi napisala knjigu?
- Da, to čak i planiram, Ali vidjeću, ne mogu baš sve da stignem, mislim da imam previše obaveza za jednu dvanaestogodišnjakinju.

86. Da li svi tvoji prijatelji znaju za tvoj blog?
- Ne znaju baš svi, ali ne iz razloga što ja to ne želim, nego što im nisam rekla. Tj. zaboravila sam da im kažem, ili nisam imala prilike. Inače, ja se ne stidim svog bloga i želim da što više ljudi zna za njega. 

87. Sta te inspirise za blog?
- Drugi blogovi i blogerke, youtuberke, pretraživanje svega i svačega na netu... I ovako, kada mi postavljate pitanja, meni dođe 285879387 ideja za postove.

88. Mišljenje o Zoraninoj knjizi ?
- Nisam je pročitala. :(

89. Da li voliš da čitaš ?
- Da, i to mnogo!

90. Da li se šminkaš za školu ?
- Ne, mislim da sam previše mlada za to.

91. Imaš li brata ili sestru ?
- Imam 2 sestre.

92. Kada ćeš okititi jelku ?
- Okitila sam je prije par dana.

93. Omiljeni youtuberi?
- Pogledaj pitanje br. 51.

94. Omiljena knjiga?
- Još jedno od najčešćih pitanja.. Pogledaj pitanje br. 3.

95. (ovo sam pitanje stavila kao cijeli komentar djevojke, pogledajte o čemu se radi) 
uwau, pre svega svaka cast na tome sto vredno radis i osvajas tako velike nagrade! ja sam isla u srednju muzicki i u srednju skolu, znam kolko je tsko da postignes sve to a ti jos i osvajas nagrade na takmicenjima! Pa eto shodno tome , da postavim pitanje kako sve to postizes? da li si ovako organizovana osoba?
- Prvo, hvala ti na divnim riječima... Drugo, ni sama nisam svjesna kako sve stižem. Tu je pomoć sa svih strana, iako većinu radim sama. Ako želite post o mojoj organizaciji, pišite u komentarima.

96. Odakle ideja da otvoriš blog ?
- Pogledaj pitanje br. 4.


97. Šta te je inspirisalo za ovako odlične postove ?
- Prije svega, hvala ti. Pogledaj pitanje br. 87.

_____________________________________________

That's it! Konačno! Mislila sam da će biti i više pitanja, ali sam sada i srećna što ih nema (više). Hvala svima koji su postavljali pitanja, ljubim vas! :* 

P.S. Ovo je 99. post! To znači da u srijedu izlazi 100-ti! Sljedeća nedjelje mi je jako naporna, jer imam da nastupam na čak 4 koncerta, a tu su i dalje pismeni i kontrolni... Nadam se da me razumijete. To vam govorim zbog toga što možda do kraja godine i nećete biti baš zadovoljni mojim radom na blogu. Ja ću se potruditi da u janurau (za vrijeme zimskog raspusta) popravim sve i ubacim svašta novo u 'repertoar' bloga. 

Radujem se vašim komentarima! ♥

E-mail: becreativea23@gmail.com
Fb. page: All For You
Instagram: @aminabahovic
We ♥ It: Amina_Bahovic
Blog Instagram: @allforyouofficial

You Might Also Like

21 komentara

 1. Uhuuuu,koliko potanja!Bilo je jako zanimljivo citati odgovore!Drago mi je sto je tvoja mama dobro podnela sve to u vezi bloga i sto te sada podrzava :) Imas divan blog i divno pises,bila bi prava steta da ti je to oduzela.Molim te,pogledaj moj blog : girlsstuffblogg.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Uuhhhh, kako puno pitanja. Drago mi je da si odgovorila na sva moja.☺❤

  ReplyDelete
 3. Super post :D

  http://catherinehere.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 4. Zanimljivi odgovori! Čestitam ti na postignutom u prethodnoj godini vezano za blog tj.broj čitalaca! Ja svoj blog imam 5 mjeseci i 75 čitalaca na GFC a 40 i nekoliko na Google+. Uvijek težim boljem ali naravno,zahvalna sam svakom čitaocu. Ti si predivna blogerka, samo naprijed, nadam se da će ti se sve želje ostvariti :) <3

  http://staliaisbae.blogspot.ba/2015/12/dont-let-me-go.html

  ReplyDelete
 5. Odlicni odgovori!97 pitanja!I meni je Jana Dacovic omiljena jutjuberka!
  joxykutak12.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Odlicni odgovori,takoder su i meni medu drazim filmovima ti koji su tebi favourite. Cestitam na tvom postignucu bloga,a i stvarno pohvale,jer si odgovorila na 97 pitanja hehe :) Also,vidim da si napisala to za giveaway,ali mozda ne bi bila losa ideja da povodom 100. posta napravis giveaway (iako ti je sljedeci post 100.) Mozda nebi bilo lose da pricekas za sljedeci post,pa ga napises kad bude giveaway,ili pak da povodom 200 pratitelja hehe :)  Novi outfit post <3 ---> beautyshapes3.blogspot.hr

  ReplyDelete
 7. Super post. :)
  - pogledaj moj post i učlani se / uzvraćam http://myblogmything1.blogspot.ba/2015/12/moji-proizvodi-iz-avona.html

  ReplyDelete
 8. Post je odlican! Uhh, trebalo je odgovoriti na sve ovo :-)

  Nominovala sam te za jedan tag, voljela bih da pogledas post i odradis tag, naravno, ako ti se dopadne :-)
  http://alwaysbepositiveee.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Koliko pitanjaa o-O Svaka cast na odgovorima :)
  dreamer-ana.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Svaka čast ,odgovori su super i ja takođe mnogo više volim Igora.
  http://girlwithstyle123.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 11. Odlican post, svaka cast kad si odgovorila na toliko mnogo pitanja. Takodje mi je grad iz snova Los Angeles, drago mi je da je tvoja mama lepo prihvatila blog. :) ♥

  ReplyDelete
 12. Nice post, have a good day

  http://historiassparacontarr.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. A slatkicaaa! Pitanja su baš interesantna, odgovori još bolji. Ljubim te. ♥

  ReplyDelete
 14. Post je odličan.
  Baš mi se sviđa ♥
  Pogledaj moj blog ako želiš ♥
  http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 15. Aaa joj covece koliko pitanja. Svaka cast kako si na sve odgovorila.. Mnogo ti je lep blog, uclanila sam se. Stvarno divno pises..☺♥♥

  Na mom blogu mozes okititi jelku pa pogledaj. :)
  http://worldarounyo.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 16. Odlicnoo, ne znam , nesto su mi slova nevidljiva kada pisem pa ako ima greskii, sorry haha. Inacee svaka cast, na koliko si pitanja odgovorila. Nisam znala to za kacu, anju , milicu i za tebe ali lepo. cestitam ti na 180+ citaoca, zaista zasluzujes

  ReplyDelete
 17. Odlican post, zannimljiva pitanja! :**

  New post on my blog: "Green my obsession"

  ReplyDelete
 18. Hahah!Iste youtubere pratim kao i tii!!

  overthemoonwithvanja.blogspot.com

  ReplyDelete
 19. Odličan post! Jako mi se sviđa kako si odgovorila na pitanja. Mnogo ti hvala što si odgovorila na neka moja pitanja. ♥ Svaki sledeći post je bolji i bolji, čarobniji i čarobniji i lejpsi i ljepsi. ♥♥♥

  ReplyDelete
 20. mnogo si dobra blogerka i zanimljiva ... meni najbolja:)
  ako budes imala vremena nekad pogledaj moj blog, i ako mozes daj mi neke savete da bude bolji
  :*

  teengirl125.blogspot.com

  ReplyDelete
 21. Ja sam YouTuberka imam oko 600 suba i 161.600 prikaza svi se sub na moj kanal Emma Girl,upisete Ema Bratanovic i izbacice vam Emma Girl

  ReplyDelete

Hvala vam na svim komentarima! / Thank you for all comments!